onsdag 29. oktober 2014

Temadag Halloween

I dag har vi hatt temadag Halloween for russen på UVS. Det var mye morsommere enn jeg hadde forventet. I dag har faktisk vært en av de beste skoledagene på lenge. Og slike dager trenger man. Selv om jeg er utrolig sliten uansett, gir det utrolig mye påfyll å faktisk le og ha det sosialt på skolen.

Nanna og Trude hadde kledd seg ut som spøkelser og det er faktisk noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Det var så komisk å se to spøkelser bevege seg rundt på skolen. Dette er sikkert mest morsomt for meg, men likevel:Se så skremt Idunn er! Hahahahahahha.
Kristina var fab i sitt 1920 talls The Great Gatsby inspirerte kostyme. Det er kun denne frøkna som har evnen til å UVS til å se ut som en fest. Se så fin og kul hun er!Her har vi altså da meg og Kristina som prater shit om alle som går forbi oss : - )!

NEIDA.

Men vi følte oss ganske fab i matchende sorte antrekk og høye hæler. Det er gøy å kle seg ut.
Runa i Angry Birds kostyme. Hahahhahaha


Her har vi bilde av oss på russebilen. Fra venstre oppe: Trude som spøkelse, meg som heks, Runa som Angry Bird, Serine som ananas, Nanna som spøkelse. Nede i midten: Erika som er "klar for alt" og Ingvild som ?


FLOTTE GJENG!!1!


Og her har vi hele trinn 3 kledd ut.

HEI UVS dere er på bloggen forresten : - )

Det går bra jeg har bare circa 2 lesere uansett.

Noen av mine kostymefavoritter i dag var: banan, spøkelsene, miley cyrus med wrecking ball, KRISTINA og angry bird.

Alt i alt en veldig fin dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar