fredag 22. mai 2015

OPPDATERING!

Ååå, her var det lenge siden jeg hadde oppdatert.

Men hør her. For circa tre uker siden mistet jeg mobilen min. jeg tar mye bilder med mobilen, så jeg mistet mye der. I tillegg sluttet plutselig speilreflekskameraet mitt å fungere for to helger siden. Så det har med andre ord vært få muligheter til å ta bilder. Og uten bilder er blogging litt kjedelig?

Nå har jeg heldigvis fått kameraet mitt til å fungere igjen da, det er jeg superglad for, håper bare det varer.

Uansett, siden sist:

- Russetiden har kommet og gått i løpet av Mai. Jeg har omtrent ikke deltatt. Jeg tror jeg har vært på en og en halv fest til sammen. Jeg angrer egentlig på at jeg var russ i det hele tatt, for det interesserer meg så utrolig lite. Men her er uansett noen lyspunkt i russetiden oppsummert:

- Å se hvor morsomt de andre russene hadde det.

- Å gi russekort til små barn.

- Jeg slapp å tenke på hva jeg skulle ha på meg i 17 dager.

Og her er russebilen vår, Cartoon Herhoes:

- 17. Mai. Min 17. Mai i år ble feiret i Eiksund. Mens resten av russekullet var ute på fyll og fanteri, drakk jeg saft og spiste is i hjembyga. Jeg trivdes godt med det. Og så fikk jeg jo ha på meg den fine bunaden min:


- Jeg strøk teorien for TREDJE gang! 7 feil er grensen for hvor mange feil man kan ha, og jeg strøk med 8 feil. EN feil for mye! Altså, jeg gråter. Nå har jeg lest den boken så jævla mange ganger og tatt alle tester i verden. Jeg forstår ingenting. Jeg synes det er så vanskeligDet føles ut som jeg aldri noen gang kommer til å klare å ta lappen.

- Jeg har komt opp i eksamen skriftlig i sosiologi og engelsk. Og det er jeg så fornøyd med! Jeg kan nesten ikke tro min egen flaks, for jeg har kommet opp i akkurat det jeg ønsket meg.

- DENNE UKEN ER DET EUROVISION SONG CONTEST! Åååå, jeg lever for Eurovision! It's the best time of the year. Dessverre er det utrolig mange ballader i år, det er kjedelig. Hvor er hamsterhjulene, dubstepvampyrene og paljettene?

Likevel har jeg funnet meg noen favoritter blandt årets bidrag:

KNEZ! Denne sangen synes jeg er veldig flott. Den er sunget på morsmålet, og jeg synes den er utrolig vakker. Dessuten heter artisten KNEZ og gjør noen veldig dramatiske armbevegelser på circa 2:18. Bare se selv:HAN HER ER BARE 16 ÅR!!! Tenk å være med i Eurovision når du er 16, life goals! Dette er omtrent den eneste sangen i år som er uptempo og festlig, og jeg håper virkelig at den vinner.Australia! Denne sangen er også veldig bra og fengende. Elsker den. Det er mange som reagerer på at Australia er med i Eurovision, siden de ikke er Europeiske. Men personlig mener jeg at ALLE skal få være med i Eurovision bortsett fra USA. Velkommen Australia!
- Jeg har fått meg iphone! Siden jeg mistet den forrige telefonen min, ble det etter hvert tid for å skaffe en ny. Og det ble en iphone 4S. Jeg har ikke råd til den aller nyeste iphonen, så da ble det slik. Men jeg er superfornøyd uansett, og synes det er så gøy å endelig ha iphone. Her er det første bildet jeg nettopp tok med den nye telefonen min:


Og nå, god natt <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar